Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí stehýnka zámecká

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z části vykostěná stehýnka naplníme špenátovou nádivkou: veka, máslo, vejce, špenát, zašijeme a dáme s masem péci. Měkké maso vyjmeme, šťávu orestujeme, zaprášíme moukou, zalijeme vodou a necháme provařit. Provařenou šťávu procedíme, dochutíme a dáme do ní na kostičky nakrájenou slaninu, kterou jsme předtím rozpustili na pánvičce. Pokrm má jemnou chuť po kuřecím mase a špenátové nádivce. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!