2 kostky bylinky česnek a petržel Kuřecí prsíčka vložíme do kastrolu s polovinou másla, zalijeme citrónovou štávou a skleničkou vody, rozdrobíme slepičího bujón a ochutíme trochou pepře. Uvedeme do varu, zmírníme teplotu a pod pokličkou zvolna dusíme. Po 5 minutách prsíčka obrátíme a dusíme dál, až jsou hotová. Kuřecí prsíčka vyjmeme.Bujón vaříme až se tekutina vyvaří na polovinu. Přidáme zbylé máslo, nakrájenou cibuli, 2 kostky bylinky česnek a petržel, na plátky nakrájené žampiony a povaříme až se vypaří skoro všechna voda. Troubu předehřejeme na 220 stupnu. Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostky a vmícháme do cibulové směsi s žampiony. Přidáme nasekanou petrželku, nakrájený hermelín a dobře promícháme.Listové těsto rozdělíme na šest dílů a z každého vyválíme stejnou čtvercovou placku. Polovinu každé placky pokryjeme kuřecí směsi. Okraje potřeme trochou rozšlehaného vejce, těsto v polovině přehneme a okraje přitiskneme k sobě.Rozložíme taštičky na plech. Povrch taštiček potřeme rozšlehaným vejcem.. Pečeme v troubě 20 minut, až má zlatou barvu.