Omyté skelety spaříme ve vroucí vodě a vložíme je do kastrolu se 2 l studené vody. Přidáme divoké koření v plátěném pytlíčku a pozvolna 2 hodiny vaříme. Naběračkou sbíráme pěnu, aby se vývar nezakalil. Zeleninu nakrájíme na kostičky a vložíme asi po 30 minutách do vývaru. Na másle orestujeme kari koření a zalijeme je 1,5 x větším množstvím vody, než je rýže. Přidáme propranou rýži, krátce zavaříme a v troubě vyhřáté na 180°C dodusíme doměkka. Kostry opatrně vyjmeme z vývaru, maso obereme a nakrájíme na drobné kostičky. Vývar scedíme přes jemné síto a dochutíme jej solí a mletým bílým pepřem. Maso a dušenou rýži rozdělíme do talířů a zalijeme vývarem. Polévku podáváme ozdobenou nasekanou petrželkou.