2 kuřecí skelety, 1 kuřecí stehno, 1 cibule, sůl, 2 kuličky nového koření, 4 kuličky černého pepře, 2 mrkve, 1 petržel, 1/4 malého celeru, 2 lžíce nasekané petrželky Noky: 125ml mléka, 2 lžíce změklého másla, 1 vejce, sůl, 100g krupičky, špetka strouhaného muškátového oříšku, 2 lžíce rajského protlaku, 2 lžíce jemně nasekaných bylinek Skelet a stehno vložíme do hrnce s 2,5 l vody, osolíme a přivedeme k varu, přidáme cibuli a koření.Během vaření sbíráme z povrchu pěnu. Vaříme 1,5 hodiny. Zeleninu nakrájíme na kostičky, vsypeme do polévky a vaříme ještě 1/2 hodiny. Mezitím si připravíme nočky: Přivedeme k varu mléko,máslo,sůl a špetku muškátového oříšku. Ihned odstavíme z ohně a tenkým pramínkem vsypáváme krupičku. Mícháme až vznikne hladká hmota a za stálého míchání 1 minutu prohříváme. Těsto přendáme do mísy a zapracujeme vejce,protlak a bylinky. Lžičkou tvarujeme nočky, vhazujeme je do vroucí vody a vaříme na mírném ohni 5 minut.Pak je scedíme. Vývar přecedíme,zeleninu vrátíme zpět do hrnce, přidáme nočky a přilijeme 1 l čistého vývaru, který posypeme petrželkou.