Smícháme 4 lžíce sójové omáčky, 1 lžíci cukru a mirin (rýžové víno). Vaříme na mírném plameni, až se cukr rozpustí. Pak vaříme ještě minutu. Odstavíme z ohně a přidáme lžíci miso pasty. Kuřecí maso nakrájíme na kostky a naložíme ho na 30 minut do připravené marinády. Rýži uvaříme v 360 ml vody podle návodu doměkka. Pórek a zázvor nakrájené na nudličky smažíme na rozpáleném oleji spolu s mrkví nakrájenou na kostky asi 5 minut. Poté přidáme kedlubnu a cuketu nakrájené na kostky. Zalijeme trochou vody, přivedeme k varu, poté snížíme teplotu a vaříme do změknutí. Přidáme zbytek sójové omáčky a cukru. Škrob rozmícháme ve dvou lžících vody a přidáme k zelenině. Až tekutina zhoustne, odstavíme a přidáme zbytek miso pasty. Kuřecí kousky napícháme na špejle a osmažíme ze všech stran. Do misek rozdělíme rýži, přelijeme ji omáčkou se zeleninou a nahoru postavíme kuřecí maso.