Staňte se našimi fanoušky na:

Kuskus utopený v žampionech

Autor receptu: PrettyL (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Žampiony nakrájejte na plátky. Vhoďte je na pánev s trochou tuku. Krátce restujeme, poté přidáme majoránku, drcený kmín a podlijeme vodou, nebo bujonem. Chvíli dusíme, následně zalijeme mlékem s rozmíchanou lžící mouky a společně povaříme asi 10 minut, dokud se chutě nespojí. Mezitím si připravíme kuskus. Ten vhodíme do hotové omáčky a necháme ho, aby do sebe nasákl omáčku. Ochutíme solí a pepřem. Množství kuskus a omáčky závisí na tom, zda chcete raději tekutou, nebo pevnou konzistenci pokrmu. Já nechávám kuskus s omáčkou odstát alespoň hodinu před podáváním a pak ještě jednou společně ohřeji.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!