Staňte se našimi fanoušky na:

Kůzlečí řízky - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kůzlečí řízky osolíme a prudce opečeme. V pekáčku pak dopečeme doměkka (během pečení trochu podléváme). Ke konci pečení řízky posypeme kořenící směsí, pak maso vyndáme, šťávu zaprášíme moukou, provaříme a přecedíme na maso. Podle chuti posypeme zelenými bylinkami. Vhodná příloha jsou brambory nebo rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!