Staňte se našimi fanoušky na:

Kůzlečí rolka po Bretoňsku

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso vykostíme, zbavíme přebytečného loje, paličkou rozklepeme na plát, potřeme utřeným česnekem smíchaným s bylinkami, stočíme do rolády a zavážeme. Cibuli oloupeme, nakrájíme na hrubo a na tuku necháme zesklovatět, přidáme roládu, mírně podlijeme vodou, vložíme do rozehřáté trouby a pečeme za občasného podlévání do měkka. 15 minut před koncem pečení přidáme k masu rajčata. Měkké maso a upečená rajčata vyndáme, podlijeme trochu vodou, přidáme kostky šťávy k vepřovému masu, promícháme a provaříme. Na pánvičce rozpustíme máslo, přidáme zelené fazolky, které prohřejeme a osolíme. Kůzlečí rolku nakrájíme na plátky, podavame s bramborem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!