Staňte se našimi fanoušky na:

Květák dušený na paprice

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Květák uvaříme ve slané vodě doměkka. Vodu scedíme, ale nevylijeme, na kousku másla osmažíme nakrájenou cibuli, zasypeme ji paprikou, zalijeme odvarem z květáku a povaříme. V kysané smetaně rozkvedláme mouku, vlijeme do omáčky a necháme povařit. Pak omáčku přecedíme na připravený květák. Podáváme s dušenou rýží nebo bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!