Staňte se našimi fanoušky na:

Květák dušený po italsku

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Květák opereme, rozebereme na malé růžičky, uvaříme napolo ve slané vodě. Vyndáme na čistý ubrousek a dobře osušíme. Posekáme na drobno cibuli a petrželovou nať, a necháme na oleji podusit. Přidáme trochu hovězího vývaru, vložíme květákové růžičky a udusíme je do měkká. Květák opět vybereme na mísu: šťávu přecedíme, dosolíme, ochutíme citrónovou šťávou a přelijeme ji na květák, urovnaný na míse. Podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

allys89 |1. července 2013
a podle popisu nechápu, kde se v tom vzala ta Itálie :D Odpovědět
kocmaruska |19. června 2013
Recept asi docela zajímavý, jen ta fotka k němu vůbec nesedí Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!