Blanšírujeme květák, pak ho opláchneme ve studené vodě a necháme okapat. Rozemeleme dohromady česnek, kurkumu a koriandr (použijeme na to mlýnek, ale kdo chce může použít hmoždíř). Ve woku nebo ve velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme jarní cibulky a smažíme na prudkém ohni asi 2 minuty. Přidáme zeleninu a za stálého míchání smažíme 1 minutu. Dáme stranou,ale udržujeme teplé. Vrátíme wok na plotnu a dáme do něj hořčičná semínka, mícháme až do chvíle,kdy začnou pukat, pak přidáme směs s kurkumou a květák. Zmícháme a obalíme květák v omáčce. Poznámka: Blanšírování pochází s francouzského výrazu "blanchir", což znamená čistit. Přestože se používá výraz z francouzštiny, hojně tuto metodu používáme i v české kuchyni. Spočívá v tom, že se surovina vhodí na minutku a půl do vroucí vody a ihned se vytáhne a ochladí.