Staňte se našimi fanoušky na:

Květák se žampióny podle šéfkuchaře

Autor receptu: janatka (94 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle zpěnit cibuli nadrobno, stáhnout ze sporáku a přidal mletou papriku, promíchat, vrátit zpět na sporák. Přidáme žampióny na kousky(můžou být větší) zarestujeme, až pustí vodu přidáme květák na větší kousky, bujón, sůl ,pepř, podlijeme vodou a jednu celou papriku řádně omytou a přiklopíme pokličkou. Dusíme do měkka, papriku vyndáme. Mouku si rozmícháme v malém množství vody(aby se neutvořily hrudky) a poté v zakysané smetaně, pomalu zahustíme, dochutíme majoránkou a je-li potřeba solí, pepřem. Příloha může být vařený brambor, nudle, bageta. zdroj: šéfkuchař

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |28. prosince 2013
kvalita Odpovědět
Monique |18. prosince 2013
mňam Odpovědět
ohen |6. listopadu 2013
tak to zkusím Odpovědět
PetryAnetka|7. listopadu 2013
1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!