Staňte se našimi fanoušky na:

Květák v trojobale s parmezánem

Autor receptu: maruskaji (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
26× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Syrový nevařený květák rozdělíme na jednotlivé růžice. Připravíme si vše potřebné na klasický trojobal. Jen do rozmíchaných vajíček přisypeme strouhaný parmezán a promícháme a můžeme obalovat. Smažíme na pánvi nejlépe pod pokličkou na nižším stupni. Květák nám při smažení krásně změkne. Nejčastěji podávám s bramborovou kaší nebo vařenými bramborami s máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |20. června 2013
skvělý nápad na letní obědy Odpovědět
KarelKarel|6. září 2013
uloženo Odpovědět
KarelKarel|6. září 2013
mňam!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!