Droždí, mléko, lžičku cukru a mouky necháme vzejít na kvásek. Mouku a cukr prosijeme do mísy, přidáme sůl, vykynutý kvásek, v části mléka rozšlehaný žloutek, vlažné rozehřáté máslo a za stálého přilívání zbylého vlažného mléka zaděláme tužší těsto, které necháme vykynout. Mezitím si připravíme náplň smícháním kakaa, moučkového cuktu a 3 lžic mléka. Případně můžeme ještě přidat špetku skořice. Vykynuté těsto rozválíme na obdélník a potřeme náplní asi 2 cm od okraje delších stran. Těsto pevně svineme, vložíme do vymazané menší bábovkové formy a necháme dokynout. Vykynutou bábovku potřeme rozehřátým tukem a pečeme v předehřáté troubě asi 45 minut. Upečenou bábovku teplou vyklopíme a pocukrujeme.