Staňte se našimi fanoušky na:

Kynutá cmunda

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory, česnek a klobásu nastroháme do větší mísy. Droždí necháme vzejít v části mléka, kvásek přidáme spolu s ostatními ingrediencemi do bramborové směsi a vše řádně umícháme v těsto, které by mělo být hustší než těsto lívancové. Rozetřeme je na olejem vymazaný plech, necháme ještě přibližně 30 minut kynout a pak pečeme ve vyhřáté troubě asi 45 minut při 200°C dorůžova. Cmunda je dobrá s mlékem, teplá i studená.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!