Staňte se našimi fanoušky na:

Kynutý bramborák

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Polovinu brambor uvaříme, necháme vychladnout a nastrouháme najemno. Nastrouháme i syrové brambory. Z 1 lžíce mouky a droždí uděláme kvásek, který i s ostatními surovinami přidáme k těstu jak jsme zvyklí u normálních bramboráků. Dáme na teplé místo vykynout cca 45 min. Smažíme jako normální bramboráky. Výhoda tohoto receptu je, že ze stejného množství brambor nakrmíte více lidí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |9. srpna 2013
zajímavé zkusím Odpovědět
Georgina |9. srpna 2013
OMLOUVÁM SE DĚLÁM HO NA OBA ZPŮSOBY, ALE V POSLEDNÍ DOBĚ RADŠI PEČU-zlobí mě žlučník. Dobrý je na oba způsoby. Odpovědět
janackacka |9. srpna 2013
vždyt píšete že se smaží jako klasické bramboráky, ne že se peče? teď jsem trochu zmatená Odpovědět
Georgina |9. srpna 2013
Omlouvám se nestihla jsem bramborák nafotit, když ho vyndám ztrouby je hned pryč. Odpovědět
šanela |8. srpna 2013
jj, obrázek evidentně není k receptu (taky není autorky:-)... ale recept zní dobře, na podzim vyzkouším :-) Odpovědět
janackacka |8. srpna 2013
vypadá to dobře, jen mi přijde že je to na obrázku spíš pečené Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!