Staňte se našimi fanoušky na:

Kynutý houskový knedlík

Autor receptu: -Suiteki (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uděláme kvásek ten vlijeme do mouky,přidáme mléko ve kterém jsme rozkvedlali vejce a sůl. Do těsta vmícháme nakrájenou žemli. Těsto necháme 1hodinu. Pak z něho utvoříme hladké bochánkya z nich uválíme knedlíky,15minut necháme kynout.Házíme do vařící vody. Vaříme mírným varem. Ihned po vyndání propícháme špejlí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |4. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Januse |17. března 2014
dělám také tak, ale vařím na páře Odpovědět
laetti |17. června 2013
zkusím Odpovědět
Georgina |17. června 2013
taky dělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!