Staňte se našimi fanoušky na:

Kynutý koláč-meruňkový

Autor receptu: oj (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
112× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Droždí s cukrem šleháme do zřídnutí. Z mouky,rozpuštěného tuku,citrónové kůry,mléka,soli,žloutků a droždí připravíme tuhé těsto,ktré necháme jednu hodinu kynout.Po hodině těsto pomocí ruky rozprostřeme na tukem vymazaný plech,poklademe půlkami čerstvých meruněk a posypeme drobenkou.Pečeme dozlatova 30 minut na 185°C. Posypka-mouku,změklý tuk a cukr smícháme na sypkou směs.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
milion|8. dubna 2014
klasika Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!