Staňte se našimi fanoušky na:

Kysané zelí s klobásou a jablky

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí vložíme do cedníku a necháme krátce okapat. Vlákna překrájíme na menší kousky. Jablka omyjeme a pokrájíme na osminy. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme jablka a opékáme je asi 4 minuty, až mírně zkaramelizují. Pokáč vymažeme trochou oleje, rozložíme do něj zelí, osolíme, opepříme. Klobásky pokrájíme na tenká kolečka, rozložíme na zelí spolu s kousky jablek a lístky tymiánu. Vše zakápneme olejem, vložíme do trouby předehřáté na 180°C a zapékáme asi 20 minut. Podávat můžeme samostatně nebo s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!