Staňte se našimi fanoušky na:

Kyselica z Valašska

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji zesklovatět nakrájenou cibuli, přidat na kolečka krájenou klobásu, opepřit, okmínovat, zaprášit trochou sladké papriky a orestovat. Zalít vodou, přidat 2 kostky zeleninového bujonu, na kostky nakrájené brambory, bobkový list, nové koření a povařit, až jsou brambory poloměkké. Pak přidat kysané zelí i s nálevem a vařit, až je zelí měkké. Dosolit a dokořenit podle chuti, přidat špetku rozemnuté majoránky a chvíli ještě povařit. Potom vypnout, přidat zakysanou smetanu, promíchat a podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |16. května 2013
dala bych si!! Odpovědět
biglol |9. března 2013
skvělá kyselica :) Odpovědět
milasyp|2. května 2013
je dobrá Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!