Staňte se našimi fanoušky na:

Labužnická játrová omáčka

Autor receptu: Katty148 (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibulku nasekáme najemno a osmažíme ji na rozpáleném oleji. Játra omyjeme, podle potřeby nakrájíme na menší kousky a přidáme k cibulce. Okmínujeme podle chuti. Když jsou játra ze všech stran opečená, přidáme vodu a dusíme. Na závěr omáčku zahustíme tmavou jíškou, podle chuti osolíme a opepříme. Podáváme buď s rýží, brambory nebo knedlíkem. Dobrou chuť přeje Katka :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |15. května 2013
Ukládám, to je hodně sympatické jídlo. Odpovědět
Kůťa|26. listopadu 2013
Až na to, že to není játrová omáčk, ta se dělá z mletých jater, tohle je normální omáčka s játry.. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!