Staňte se našimi fanoušky na:

Lahodná mléčná rýže z domácí pekárny

Autor receptu: Yvay (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

poměr surovin: 1 l mléka, 160 g kulatozrnné rýže, půl sáčku pudinku, půl sáčku vanilkového cukru (dávám ten BIO - který obsahuje vanilku a hnědý cukr) a 4 lžíce cukru. Když chci trochu vylepšit dám lžíci másla. Přikryji alobalem, aby neprskala - udělejte z alobalu takový lavor. A co je teď důležité, BOHATĚ stačí jeden program DŽEM (MARMELÁDA) COŽ JE 1:20 hod. Pouze promíchám - i když je to dost řídké a znovu přikryji tím alobalem a nechám ve vypnuté pekárně cca 10 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!