Předehřejeme troubu na 190 stupňů. Na pomoučené pracovní ploše vyválejte těsto a vyložte jim koláčovou formu o průměru 23 cm. s odnímatelným dnem. Přebytečné těsto odřízněte, těsto ve formě propíchejte vidličkou a vložte na 30 minut do chladničky. Na vychlazené těsto položte pečící papír, zatižte ho sušenými fazolemi a pečte 15 minut. Poté papír i s fazolemi vyjměte a pečte ještě asi 5 minut dozlatova. Upečený korpus nechte vychladnout a vyjměte ho z formy. Kukuřičnou mouku rozmíchejte v troše mléka a všlehejte vejce, žloutek a krupicový cukr. V kastrůlku zahřejte zbytek mléka a vmíchejte jej do připravené směsi. Vše přelijte do čistého kastrůlku a zahřívejte na mírném plameni, aby směs zhoustla. Přimíchejte vanilkovou esenci, nechte vychladnout a rozetřete na korpus. Navrch naaranžujte plátky jahod a posypte je trochou moučkového cukru.