1) Kuřecí maso dáme mezi pečící papír a naklepeme. Osolíme, opepříme, potřeme medem a chilli kořením a osmažíme na troše oleje. Ještě teplé posypeme sezamovými semínky. 2) Vývar přivedeme k varu a přidáme dýni, kterou jsme rozmixovali (hokaidó a máslová můžeme rozmixovat i se slupkou, bez semínek). Vaříme pod bodem varu. 3) Rozmixujeme spolu oloupaný česnek a zázvor, arašídové máslo, chilli papričku bez semínek, jarní cibulku, rybí a sójovou omáčku, koriandr, kurkumu a sezamový olej. Přidáme do vývaru. 4) Po chvíli přidáme i nudle a ztlumíme teplotu. 5) Přidáme šťávu z limety a kokosové mléko. Dochutíme solí nebo sójovou omáčkou. 6) Maso podáváme na nudlích posypané čerstvým koriandrem.