Staňte se našimi fanoušky na:

Lančmít v bramboráku

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oškrábeme brambory, jemně je nastrouháme a necháme chvíli stát, dobře z nich vymačkáme vodu. V míse je smícháme s vejcem, mlékem, moukou, rozetřeným česnekem, solí, pepřem a majoránkou. Dobře promícháme. Lančmít vyklopíme z konzervy, nakrájíme na kolečka, ty překrojíme na půlky a namáčíme v bramborákovém těstíčku a na rozpáleném oleji smažíme z obou stran. Ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |30. srpna 2013
dobrota Odpovědět
Januse |15. května 2013
také bych to zkusila z lanšmítu, ale ještě jsem nenatrefila na dobrý, všechno je jak z vaty -nedobré a rozpadá se Odpovědět
Uzzi1 |28. dubna 2013
já to jednou udělala na chalupě jako nouzovku, protože po ruce místo masa byla akorát konzerva lančmítu a strávníci byli spokojeni, tak od té doby občas dělávám i doma :) Odpovědět
roxana-zdena |28. dubna 2013
Taky jsem to nezkoušela.... Odpovědět
Bobina |27. dubna 2013
Místo lančmítu dávám vepřovou kýtu, nebo kuřecí prsa.Je to mňamka. S lančmítem to vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!