Staňte se našimi fanoušky na:

Langoše podle Tomáše

Autor receptu: ladka.berenreiterova (70 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mléka, kvasnic, špetky soli, vajec, mouky a zakysané smetany vypracujeme těsto a necháme ho chvíli kynout. Z těsta uděláme 10 bochánků, které necháme znovu 15 minut kynout. Na pánvi rozehřejeme větší množství oleje a langoše usmažíme. Ještě teplé langoše potřeme prolisovaným česnekem, kečupem a zasypeme strouhaným sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |16. června 2013
Dobré. Odpovědět
laetti |15. června 2013
langoše miluju! Odpovědět
Victor |15. června 2013
Dobré!Aidam nepoužívám Madeiland,ementál,leerdamer! Odpovědět
Semyaza |13. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Arabela |13. června 2013
Moc hezký recept, uložím a vyzkouším, díky. :-))) Odpovědět
Jandula|11. řijna 2014
Musela jsem přidat mouku Odpovědět
Jitka 5|11. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
petra.steinerova.33|19. června 2013
langoše dělám v pekárně, je to jednodušší Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!