Staňte se našimi fanoušky na:

Lašské žebírko

Autor receptu: Bohu (41 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mírně naklepaká žebírka po stranách nařízneme.Na nakrájené rozpuštěné slanině orestujeme cibuli, přidáme a orestujeme maso (maso můžeme vytáhnout, já ho dám na stranu kastrolu) a přidáme protlak, krátce opečeme, přidáme papriku a podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Maso vytáhneme, šťávu zahustíme zásmažkou, dobře provaříme. Přilijeme kyselou smetanu, necháme projít varem a omáčku procedíme na maso. Přidáme kopr a krátce povaříme, aby se spojily chuti. Jako příloha můžou být brambory, rýže, těstoviny. Pokud nemáte po ruce vývar a použijete masox, dejte ho až před koncem přípravy na "dochucení"

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |2. listopadu 2013
uloženo! Odpovědět
Menzy |5. června 2013
Mňam, to určitě vyzkouším!!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!