Staňte se našimi fanoušky na:

Lázeňský guláš

Autor receptu: pskrob (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme na drobno, osmažíme na tuku do růžova, zasypeme mletou paprikou, přidáme protlak a krátce osmahneme. Vložíme maso a znovu osmahneme. Podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Na závěr do omáčky přidáme smetanu, podle potřeby zahustíme dokořeníme a ještě chvíli podusíme. Podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |15. února 2014
vyzkouším, Odpovědět
Peggy89 |17. listopadu 2013
vypadá dobře Odpovědět
lucie.s.kopecka |10. listopadu 2013
ráda vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!