Leknínky s perníčkovou náplní
35
0
1
Mléčnou a hořkou čokoládu nasekáme a kokosový tuk nakrájíme na kousky. Do hrnce nalijeme smetanu, přidáme mléčnou a hořkou čokoládu, nugátový krém a 100g kokosového tuku. Při střední teplotě a za stálého míchání ohříváme, dokud se všechny přísady nerozpustí. Čokoládovou směs vychladíme do polotuha, směs asi 1 mm pod okraj naplníme do formiček na košíčky a dáme na 2-3 hodiny do ledničky a necháme dokud bonbony úplně neztuhnou. Na ozdobu rozpustíme v rendlíku zbytek kokosového tuku a nadrobno nakrájenou bílou čokoládu. Rozpuštěnou čokoládu dáme do mikrotenového sáčku, ustřihneme malý růžek a ozdobíme povrch bonbonů. Ledové bonbony vydrží v ledničce nejméně týden.