Staňte se našimi fanoušky na:

Ledové bonbony s nugátovým krémem

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Mléčnou a hořkou čokoládu nasekáme a kokosový tuk nakrájíme na kousky. Do hrnce nalijeme smetanu, přidáme mléčnou a hořkou čokoládu, nugátový krém a 100g kokosového tuku. Při střední teplotě a za stálého míchání ohříváme, dokud se všechny přísady nerozpustí. Čokoládovou směs vychladíme do polotuha, směs asi 1 mm pod okraj naplníme do formiček na košíčky a dáme na 2-3 hodiny do ledničky a necháme dokud bonbony úplně neztuhnou. Na ozdobu rozpustíme v rendlíku zbytek kokosového tuku a nadrobno nakrájenou bílou čokoládu. Rozpuštěnou čokoládu dáme do mikrotenového sáčku, ustřihneme malý růžek a ozdobíme povrch bonbonů. Ledové bonbony vydrží v ledničce nejméně týden.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!