Staňte se našimi fanoušky na:

Lentilková domácí zmrzlinka

Autor receptu: danuska-dufkova (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cukr krystal, mléko, smetanu a vanilku z vanilkového lusku (nechce-li se nám investovat do drahého vanilkového lusku, použijeme jen vanilkový cukr), ušleháme ve šlehači. Smetana mírně zhoustne. Poté do směsi přisypeme klasické lentilky. Směs buď nalijeme do zmrzlinovače, pokud jej nemáme, dáme do misky do mrazničky zamrazit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!