Příprava: 1. Na těsto ušleháme vejce, cukr a vanilínový cukr elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do krémové konzistence (asi 7 minut). Zlehka vmícháme citrónovou kůru a olej. Mouku smícháme s pudingovým práškem a solí, prosejeme do mísy s vaječnou pěnou a zlehka ručně zamícháme. 2. Těsto nalijeme do tukem vymazaného plechu (30 x 40 cm) a uhladíme. Plech vložíme do předehřáté trouby a pečeme. Elektrická trouba: 180°C Horkovzdušná trouba: 160°C Plynová trouba: stupeň 3 Doba pečení: asi 20 minut 3. Na náplň smícháme kefír, moučkový cukr a citrónovou kůru a šťávu. Smetanu ušleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do tuha. Želatinové ztužovače připravíme s vodou podle návodu na obale. Ručně vmícháme kefír, šlehačku, ovoce a dobře zamícháme. 4. Náplň rozetřeme na vychladlý piškot, uhladíme a obložíme ovocem. Dáme na 2 hodiny do chladničky.