Staňte se našimi fanoušky na:

Letošní pampeliškový med

Autor receptu: Yvajs (109 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Dávám na 1 várku 300 květů,1 citron,pak zaliji 1 litrem vody a nechám přijít do varu a odstavím a nechám 24 hod stát.pak scedím květy pořádně vymačkám a dám vařit,sbírám malým hustím cedníkem tu pěnu v té se sbírá ten kal a zbytečky květů,přidám 1-11/2 kg cukru,a vařím tak dlouho než začne houstnout.Tento med není nikdy tak hustý jak med od včel..Používám všude tam kde se med dává.i do perníčků.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!