Staňte se našimi fanoušky na:

Levandulová zmrzlina

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

V silnostěnném hrnci opatrně zahřejeme med, až je tekutý. Levanduli rozdrtíme a přidáme k medu. Ušleháme šlehačku, odstavíme hrnec s medem a levandulí a pomalu přidáváme šlehačku. Zmrzlinu připravíme ve zmrzlinovém strojku nebo dáme do mrazničky a asi každou půlhodinu až hodinu promícháme vidličkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!