Cibuli a slaninu nakrájíme na velice jemno.Do rozehřátého kastrolu dáme na 4minuty osmahnout všechnu slaninu, přidáme cibuli a smažíme do zlatavé barvy. Do takto připraveného základu vložíme opláchnuté a osušené maso a necháme ze všech stran zatáhnout. Podlijeme vývarem tak, aby bylo maso do 3/4ponořené a pod pokličkou na mírném plameni dusíme do měkka.Poté maso ze šťávy vyjmeme a uchováme v teple. Ve zbytku smetany rozmícháme hladkou mouku, obsah kastrolu přivedeme na sporáku opět k varu a za stálého míchání přiléváme zahuštěnou smetanu. Necháme 10minut provařit, přidáme odložené maso a můžeme podávat.Nakonec poházíme ještě pár kostiček vyškvařené slaniny. Jako příloha se hodí rýže, těstoviny, nebo knedlík. Zdraoj:Anička Kocíková