Staňte se našimi fanoušky na:

Líha dušená na kari

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sůl
  • petrželka
  • chleba
  • 1 lžička kari
  • 30 g sádla
  • asi 250 g líhy (nahloučené nebo klubčité)
  • 2 lžíce hovězího vývaru
  • 1 větší cibule

Pracovní postup:

Na sádle osmahněte cibuli nakrájenou nadrobno. Líhu nakrájejte na plátky, přidejte k osmažené cibuli, osolte, podlijte hovězím vývarem a společně s kari duste, až houby změknou. Ozdobte nadrobno nasekanou petrželkou (nebo snítkou) a jezte s dobrým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!