Čokoládu nasekáme a rozpustíme s máslem ve vodní lázni, necháme vychladnout. Bílky ušleháme na sníh a žloutky utřeme s 80g cukru do pěny a vmícháme tekutou čokomáslovou hmotu. Do ní přidáme sníh, prosijeme mouku a maizenu, přisypeme mandle, prdopeč a kávu, promícháme. Hmotu naplníme do rozevírací formy ∅ 26 cm vyložené pečícím papírem a uhladíme. Pečeme asi 30 minut na175°C (horkovzduch 155°C), upečený korpus necháme vychladnout a uvolníme z formy. Smetanu ušleháme se ztužovačem a zbytkem cukru, korpus potřeme 2/3 šlehačky a hobliny vtlačíme na okraj. Zbytek smetany dáme do cukrářského sáčku s hvězdicovou trubičkou a "hvězdy" nastříkáme na dort těsně vedle sebe. Vaječný likér kápneme doprostřed. Marcipán uhněteme s moučkovým cukrem, uválíme kuličky, posypeme je kakaem a položíme na nastříkané hvězdy.