Ze všech surovin uhněteme těsto, aby se máslo teplem našich dlaní příliš nerozehřálo a nelepilo na prsty. Když je dostatečně hladké, uložíme ho do chladu a necháme odpočinout. Pak z něj vyválíme plát asi 3mm silný a vykrajujeme z něj srdíčka. Ty pak přeneseme na slabě pomaštěný plech a při 180°C pečeme dorůžova. Linecká srdíčka zdobíme čokoládou a plníme kakaovým krémem. Kakaový krém: 150ml mléka, 1 lžíce škrobové moučky, 150g moučkového cukru, kakaový prášek Mléko se škrobovou moučkou přivedeme k varu. Hodně mícháme, aby se neudělaly žmolky. Po 2 minutách můžeme směs odstavit a nechat vychladnout. Zatím si utřeme máslo s moučkovým cukrem do pěny a pak přidáváme kaši z mléka a moučky. Opatrně mícháme nejlépe elektrickým šlehačem na 1. stupeň rychlosti, nakonec přidáme kakao.