Na kvásek smíchejte v misce po lžíci mléka, mouky a cukru, rozdrobím droždí a dejte na teplo vykynout. Do zadělávací mísy prosijte mouku se solí, přidejte zbylé přísady a kvásek. Těsto dobře propracujte a odložte na teplo kynout. Na náplň umíchejte tvaroh s cukrem, pak přidejte žloutky, rozinky a nastrouhanou kůru z citronu. Z 200 g másla, cukru a mouky připravte drobenku. V hlubokém talíři rozšlehejte žloutky s polovinou nakrájených mandlí. Z kousku vykynutého těsta vytvarujte čtverec, zabalte do něj lžíci náplně a každý bochánek dvakrát namočte do vejce a do žmolenky. Koláče skládejte na plech vyložený pečicím papírem, na povrchu je ještě posypte zbytkem žmolenky a druhou částí nakrájených mandlí, pak je pokapte zbylým rozpuštěným máslem. Pečte v troubě předehřáté přibližně na 180 stupňů asi 30 minut.