Staňte se našimi fanoušky na:

Liškačka

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dva tenké plátky slaniny nakrájíme,rozškvaříme a osmahneme na ní nakrájenou cibuli.Přidáme očištěné a nakrájené lišky a dusíme asi 20 minut.Pak pokrm zalejeme osolenou vodou a ještě povaříme.Nakonec přilejeme smetanu s moukou , dovaříme a dle chuti okyselíme octem.Posypeme nakrájenou petrželkou a podáváme s vařeným bramborem .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

A |3. června 2013
já vím Odpovědět
david.kruml.1 |3. června 2013
hned bych si dal bohužel u nás lišky moc nerostou Odpovědět
dagmar.vrbicka |3. června 2013
hm,dobrotka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!