Vyloupaná lísková jádra spaříme v horké vodě a oloupeme. Hrst oloupaných jader si necháme na ozdobu a zbytek jader opražíme v troubě vyhřáté na 180°C dorůžova. Opražené ořechy umeleme a přimícháme cukr s najemno umletými piškoty. Směs promísíme, přidáme smetanu, rum a olej a všechno prohněteme na pevnou hmotu. Hmotu zabalíme do mikrotenové fólie a necháme 20 minut vychladit v lednici. Hmotu dáme mezi 2 mikrotenové fólie a válečkem vyválíme plát silný asi 5 mm, ze kterého formičkou namočenou v cukru vykrájíme kytičky. Naskládáme je na tác obalený fólií a necháme ztuhnout v lednici. Nakonec do každé kytičky lískovým jádrem vytlačíme důlek, který naplníme troškou rozpuštěné čokolády a zakryjeme oříškem. Necháme vychladit.