Staňte se našimi fanoušky na:

Lišky na smetaně

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • mletý pepř
  • 600 g lišek
  • 45 g másla
  • 2 cibule (menší)
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 300 ml smetany

Pracovní postup:

Na másle zpěníte drobně nakrájenou cibuli, přidáte pokrájené lišky, kmín a dusíte je. Měkké lišky osolíte a zalijete vodou s bobkovým listem. Když se voda vysmahne, přidáte smetanu s rozmíchanou moukou, okořeníte pepřem, citronovou šťávou, osolíte a krátce povaříte. Podáváte s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!