Mouku, rozkrájené změklé máslo, cukr a vejce zpracujeme na hladké těsto, které zabalíme do folie a dáme nejméně na 30 minut do chladničky. Na pomoučeném vále rozválíme těsto na plát asi 3mm silný. Formičkou ve tvaru podlouhlého lístku vykrajujeme kousky a nožem je opatrně přenášíme na vymazaný plech. Pečeme v troubě vyhřáté na střední teplotu 8-10 minut, vyndáme a necháme vychladnout. Žloutky šleháme s prosátým cukrem za postupného přidávání změklého másla tak dlouho, až vznikne hustá pěna. Nakonec opatrně vmícháme kávu a dáme na 30-40 minut do chladničky. Polovinu cukroví ozdobíme cukrovou polevou nebo bílou čokoládou a bonbonkem "kávovým zrnkem". Krém nastříkáme zdobícím sáčkem na zbylé sušenky. Na krém přitiskneme ozdobený sušenkový lupínek. Uchováváme v chladu.