Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink, který necháme zchladnout. Banány nakrájíme na malé kostičky a vmícháme do vychladlého pudinku. Těsto vyválíme na placku silnou asi 3 mm. Odřízneme asi 1/4 těsta a odložíme si ji stranou. Ostatní rozválené těsto nakrájíme na čtverečky o straně 8 cm. Naskládáme je na plech vyložený papírem na pečení. Z odloženého těsta nakrájíme pásky 1 cm silné a utvoříme na připravených čtvercích kraje. Proužky těsta potřeme vodou, aby se lépe přilepily. Kraje čtverců pomašlujeme rozšlehaným vejcem a do středu rozdělíme připravenou banánovo - čokoládovou náplň. Nakonec každý čtvereček zakapeme javorovým sirupem. Pečeme zpočátku ve více rozehřáté troubě, po chvíli teplotu mírně snížíme a dopékáme dozlatova celkem asi 20 minut.