Staňte se našimi fanoušky na:

Listové kapsy se zelím

Autor receptu: šanela (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Těsto rozválíme, naplníme zelím, potřeme kraje vejcem a překlopíme. Celé potřeme vejcem, pokmínujeme a pečeme při 200°C do zezlátnutí. Můžeme přidat i kus uzeniny nebo nejprve zelí uvařit na sladkokyselo dle chutí - dájí se použít zbytky zelí od nedělního oběda.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mikotka |11. dubna 2013
mnam Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Iness |4. března 2013
hmmm, to musí být dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!