Pudinkový prášek rozmícháme v několika lžících mléka. Zbylé mléko přivedeme pomalu k varu, přilijeme rozmíchaný prášek a za stálého míchání vaříme 2 minuty na mírném ohni. Do pudinku vmícháme sladidlo a ve studené vodní lázni jej za stálého míchání vychladíme. Vychladlý pudink vyšleháme s tvarohem. Listové těsto vyválíme na pomoučeném válu na plát silný asi 3-4 mm, rozkrájíme ho na 8 čtverců velkých asi 10x10 cm a na každý střed dáme trochu pudinkové náplně. Čtverce přendáme na plech vyložený pečícím papírem, na každý položíme polovinu meruňky řezem dolů a okraje těsta potřeme prošlehaným bílkem. Volné cípy těsta přeložíme přes meruňku a navrchu pevně přimáčkneme vidličkou. Zbylé vejce rozšleháme, šátečky jím potřeme a vrch posypeme mandlemi. Pečeme při 210° 6 minut, pak teplotu snížíme na 180° a 12 minut dopékáme dozlatova. TIP: Do sladidla na posypání můžeme přidat trochu mleté skořice.