Staňte se našimi fanoušky na:

Lívance z rýže

Autor receptu: Leia (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vařenou rýži smícháme s vejci, přidáme trochu cukru, polohrubou mouku a mléko podle potřeby. Lžící tvoříme malé lívanečky, které smažíme dozlatova. Podáváme s pikantnější marmeládou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zdenka.r |10. června 2013
zajímavé, ukládám Odpovědět
kocmaruska |10. června 2013
To se mi zdá jako dobrý nápad, většinou uvařím rýže hodně a pak nevím, co se zbytkem. Odpovědět
Shades|10. června 2013
Super nápad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!