Těsto: 150g bezlepková mouka, 100g tuku, 100g mandlí, 50g maizeny, 50g moučkového cukru, 1 malé vejce, 2 lžíce mléka, 1/2 sáčku vanilkového cukru Mouku promícháme s mletými mandlemi, maizenou a oběma cukry, směs zalijeme rozpuštěným zchladlým tukem a přidáme rozšlehané vejce s mlékem, uhněteme jemné hladké těsto, zabalíme do fólie a necháme asi hodinu uležet v chladu. Těstem naplníme formičky ve tvaru lodiček a upečeme je dorůžova na 170°C. Náplň: sáček bezlepkového čokoládového pudinku Amylon, 2,5 dl mléka, 100g másla, 5 lžic moučkového cukru, 1/2 sáčku čirého dortového želé, hroznové víno, kompotované mandarinky Pudink rozmícháme v 1 dl mléka a zbytek mléka přivedeme k varu, za stálého míchání přilijeme do horkého mléka rozmíchaný pudink. Na mírném ohni uvaříme hustou pudinkovou kaši. Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny a postupně vmícháme vychladlou pudinkovou kaši. Krém necháme 30 minut ztuhnout v chladu. Lodičky vyklepneme z formiček, cukrářským zdobítkem je naplníme krémem, obložíme ovocem a přelijeme dortovým želé připraveným podle návodu. Lodičky ještě vychladíme.