Staňte se našimi fanoušky na:

Losos na cibulce

Autor receptu: Martinka (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
51× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zmrzlého lososa naložíme přes noc . Nakládáme do česneku,soli,provencalského koření a koření na ryby.Druhý den : Naložené plátky lososa přendáme do pekáče,dno pekáče posypem cibulí a podliju vodou a bílým vínem.Zapékáme odkryté.Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |15. prosince 2014
1+++ Odpovědět
Jindriska8 |11. srpna 2014
To bude dobré! Odpovědět
sonizna |16. července 2014
Nakládat zmrzlého lososa? Tak s tím se setkávám poprvé Odpovědět
Marťula09 |9. července 2014
To vypadá dobře .... uloženo Odpovědět
Proxi |8. února 2014
Vypadá to skvěle Odpovědět
mikotka |3. února 2014
ryby to je moje Odpovědět
kymlal |2. února 2014
zkusím Odpovědět
lucahal |16. července 2013
super Odpovědět
Penelope |30. června 2013
Luxusní! Odpovědět
VELKAKOKI |18. června 2013
losos a Provance...vyborne Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!