Staňte se našimi fanoušky na:

Losos na citronovém pepři s bramborami a zeleninou

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lososa očistíme a rozkrojíme na 4 nebo 8 porcí. Dáme je do mísy, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. V chladu je necháme odležet asi 20-30 minut, pak porce obalíme v citronovém pepři a opečeme asi 3-5 minut na rozehřátém oleji. Vyndáme je a do výpeku přidáme máslo a šťávu z 1/2 citronu, prohřejeme. Porce lososa rozdělíme na talíře a přelijeme šťávou z pánve a ozdobíme koprem. Vhodná příloha jsou vařené brambory posypané pažitkou a obložené zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |13. dubna 2015
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!