Staňte se našimi fanoušky na:

Losos s vinnou omáčkou

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěného lososa nakrájíme na 4 stejně velké porce, osolíme a opepříme, pak je krátce po obou stranách opečeme na oleji. Toustový chléb nakrájíme na menší kousky, bylinky očistíme, parmazán nastrouháme a z citronu ostrouháme kůru, všechno dáme do mixéru, přidáme kousky másla a rozmixujeme. Na lososa naneseme vrstvu bylinkové směsi a zapečeme asi 6-8 minut na 180°C. Mezitím nakrájíme jarní cibulky a rajčátka na menší kousky, dáme na pánev, podlijeme vínem, přidáme hořčici, osolíme a krátce provaříme. Hotového lososa dáme na talíře a podlijeme zeleninou s vínem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!